Simon en Annemarie Keizer Beeld © ANP

Tweede zwangerschap Simon en Annemarie liet lang op zich wachten

17 juli 2021 21:40

Simon Keizer (37) en zijn vrouw Annemarie moesten lange tijd geduld hebben voordat hun tweede kinderwens in vervulling ging. De weg naar de zwangerschap ging veel moeizamer dan bij hun eerste kind Kiki, zo schrijft Annemarie op Instagram.

"Ergens wisten we wel dat we ooit graag een broertje of zusje zouden willen voor Kiki"

"Waar onze wens om voor de eerste keer ouders te worden snel werd vervuld, liet dit tweede wondertje iets langer op zich wachten. Ergens wisten we wel dat we ooit graag een broertje of zusje zouden willen voor Kiki. Maar dat gevoel kwam pas echt nadat Kiki twee jaar was", aldus Annemarie, waarna zij en Simon voor een tweede gingen.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Dochter Simon en Annemarie Keizer heeft babynaam al bedacht

Vorig jaar moest Annemarie echter enkele MRI-scans ondergaan omdat er adenomen, goedaardige tumoren, waren gezien in haar lever. "Hoogstwaarschijnlijk zou er weer een deel van mijn lever operatief moeten worden verwijderd. Wat een klap. Dat betekende ook dat onze kinderwens on hold moest.." Gelukkig bleken de adenomen zogenaamde FNH's, die niet verwijderd hoefden te worden. Annemarie noemt het nieuws "een cocktail aan emoties". "Tranen van geluk en opluchting! (...) Onze wens konden we voortzetten!

De zwangerschap liet echter op zich wachten. "En na een maand of 7 voelde ik onzekerheid en angst. Zouden we het wel nog een keer mee mogen maken? Het gegeven dat we onze allerliefste Kiki al in ons leven hebben verzachtte het gevoel wel. Maar de wens voor een tweede kindje was niet kleiner dan voor een eerste."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Simon en Annemarie vertellen dochter Kiki dat ze grote zus wordt

Annemarie zat door het proces niet lekker in haar vel. Ze veranderde daarom haar dieet, lette beter op haar slaap en minderde met alcohol. "Of dat nou de perfecte oplossing was weet je natuurlijk nooit, maar ook mentaal deed dat een hoop met me. En toen was daar die dag van een positieve test!", zo kijkt ze terug. Annemarie plaatste bij haar verhaal een foto van de test.

Simon en Annemarie maakten vorige maand bekend dat ze in verwachting zijn. Hun dochter Kiki wordt eind deze maand 4 jaar.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!