Beeld © ANP

Birgit Schuurman showt gegroeide babybump op bikinifoto

19 juli 2021 12:48

In juni maakte Birgit Schuurman (43) bekend in verwachting te zijn van een jongetje. Inmiddels zijn we weer een maandje verder en is haar babybuik alweer wat gegroeid. Daar deelt de actrice een foto van op haar Instagram.

"In je bikini op de foto is eigenlijk wel 't meest relaxed als je zwanger bent"

'In je bikini op de foto is eigenlijk wel 't meest relaxed als je zwanger bent kwam ik gisteren achter', schrijft Birgit bij de foto waarop goed te zien is hoe haar babybump is gegroeid. Ze zegt dat ze er dan namelijk niet over na hoeft te denken dat ze haar buik in 'moet' houden. Birgit vervolgt dat je sowieso nooit je buik in hoeft te houden op een foto. 'Maar ik denk dat bijna iedereen die in badkleding op de foto gaat zich wel bewust is van wat de meest flatteuze houding voor haar/zijn/hen lichaam is.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Birgit Schuurman is kritiek zat: '60 als kind 16 is, boeien!'

Birgit heeft al een zoon, Chico (12), uit haar huwelijk met regisseur Arne Toonen. Het koppel ging in 2019 uit elkaar. Inmiddels is Birgit samen met Sander van Haarlem. Samen verwachten ze nu hun eerste kindje.

Ook haar zus Katja is op latere leeftijd voor de tweede keer moeder geworden en vorig jaar bevallen van een dochtertje. In de video hieronder blikt Katja terug op de heftige bevalling: "Ik zat kotsend in bad van de pijn."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Birgit Schuurman opnieuw in verwachting

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!