Splinter Chabot Beeld © Pascale van Reijn

Splinter Chabot: 'Misschien past relatie met twee mannen beter bij me'

22 juli 2021 07:45

Splinter Chabot (25) praat in de nieuwste 'LINDA.' samen met Sanne Hans (36) over de liefde. Daarin vertelt de presentator over zijn liefdesleven en dat hij denkt dat een relatie met twee mannen tegelijkertijd misschien wel beter bij hem past.

"Hij hoeft niet per se elke dag een boek te lezen"

In het interview vertelt Splinter dat hij vroeger vooral op 'van die mannelijke mannen met gebeeldhouwde hoofden' viel. Maar het fragiele type vindt Splinter ook mooi. "Laatst zag ik een prachtige danser lopen. Ik was toen net mijn verhaal voor het jongerenboekenweekgeschenk aan het schrijven en dan zie ik vervolgens hem voor me. Ik vind het heerlijk om iemand helemaal te idealiseren en er een verhaal omheen te fantaseren. Het voelt alsof je in drijfzand verdwijnt zonder dat je stikt."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Splinter Chabot schrijft mee aan geschenk jongerenboekenweek

Verder vertelt de presentator dat hij nogal snel verliefd is. "Soms op meerdere jongens tegelijk. En ook regelmatig op eikels die zichzelf heel knap vinden. Ergens vind ik dat dan toch prettig", aldus Splinter. Een brede algemene interesse vindt Splinter belangrijk. Niet dat iemand per se iedere dag een boek hoeft te lezen. "Maar ik heb wel eens gedatet met iemand die niets van politiek wist, dat werkt voor mij niet."

Lange relaties heeft Splinter vooralsnog niet gehad, omdat hij dat naar eigen zeggen 'niet kan'. "Als iemand blijft slapen en vervolgens meteen vervolgafspraken wil maken, voelt het alsof er een octopus op me springt. Ik krijg het daar zo benauwd van. Misschien past een relatie met twee mannen beter bij me. Ik weet niet of ik het aan zou kunnen, maar het lijkt me wel heel leuk."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

En dat voor een debuut: boek Splinter Chabot wordt verfilmd

Het hele interview lees je in het nieuwe LINDA. augustus nummer, dat vanaf woensdag 21 juli in de winkel ligt.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!