Sylvia uit Married At First Sight Beeld © RTL/Flexmi

Sylvia uit MAFS is weer oma geworden en deelt schattige babyfoto

20 juli 2021 12:19

Prachtig nieuws voor Sylvia van Mierlo uit 'Married At First Sight'. De deelneemster aan het RTL-trouwprogramma is voor de tweede keer oma geworden. Ditmaal van kleinzoon Fender en op haar social media deelt ze dinsdagochtend een schattige babyfoto van haar 'kleine manneke'.

"Hoi lief klein manneke, wat is oma blij"

'Hoi lief klein manneke, wat is oma blij. Fender, je bent een prachtige baby en gezond. Mijn moppie heeft de bevalling goed doorstaan, papa is apetrots. Geniet met een grote G', schrijft Sylvia bij onderstaande foto.

Veel volgers feliciteren de realityster met het heuglijke nieuws: 'Gefeliciteerd topper', 'Gefeliciteerd trotse oma', 'Mooie oma, mooie Fender' en 'Gefeliciteerd oma, weet hoe het voelt, heb ook net een kleinzoon', zo wordt er onder meer geschreven. Ook Mick en Daisy, die met Sylvia in hetzelfde seizoen van Married At First Sight zaten, delen hun gelukswensen. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvia uit MAFS geeft een gezondheidsupdate: 'Dit wil ik ook delen'

Ondanks dat Married At First Sight alweer een tijdje is afgelopen, komt Sylvia nog regelmatig in het nieuws. In de laatste aflevering werd namelijk bekendgemaakt dat er longkanker bij haar is geconstateerd. Vorige maand gaf ze hierover een update en het gaat gelukkig de goede kant op: 'Het leven is mooi. Gezondheid gaat de goede kant op', schreef ze begin juni op Instagram. Ze vervolgt: 'Millimeter per millimeter wordt de tumor kleiner en hopelijk mag ik volgend jaar februari zeggen dat het uit mijn lichaam is.'

In de video hieronder geeft Sylvia verslaggever Aran Bade een update over haar gezondheid en behandeling. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvia en Freddy zijn beste vrienden: 'Het is altijd lachen'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!