Piet Paulusma en Beyoncé Beeld © ANP

Piet Paulusma kuste Beyoncé: 'Drie keer zelfs'

20 juli 2021 14:47

Een droom die veel mensen op aard koesteren is werkelijkheid geworden voor weerman Piet Paulusma (64). Jaren terug zelfs al. De bekende Fries gaf ooit een dikke smakkerd aan wereldster Beyoncé. Dat vertelt hij in een interview aan 'Veronica Superguide'.

"Er wordt me vaker gevraagd wie mijn droomvrouw is"

De bekende weerman vertelt dat hij ooit een TMF Award mocht uitreiken en de winnaar was de immens populaire girlband Destiny's Child. Beyoncé was toen natuurlijk al dé ster van de groep en Piet gaf haar dan ook drie kussen tijdens het uitreiken van de award. Overigens kregen mede-groepsleden Kelly Rowland en Michelle Williams ook een dikke smakkerd van de weerman - wel maar één. 

Verder heeft Piet ook gereageerd op de vraag met wie hij wel een avondje zou willen 'Netflixen en chillen': "Er wordt me vaker gevraagd wie mijn droomvrouw is, maar dat vertel ik nooit. Vind ik niet gepast." Zou het dan toch niet Beyoncé zijn?

Het hele interview met Piet lees je nu in de Veronica Superguide

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Piet Paulusma overspoeld door storm Ciara

Helaas heeft Piet nog niet dezelfde sterrenstatus als Beyoncé, maar toch vertelt hij elke dag - in weer en wind - het weerbericht voor de volgende dag. Afgelopen februari, toen het kwik nog een stuk dichter bij de nul zat, vertelde hij openhartig over de kansen voor een Elfstedentocht. Hieronder zie je terug wat hij daar toen over verwachtte.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Piet Paulusma ontroerd door afscheid SBS

Piet Paulusma heeft nog geen Elfstedenkoorts: 'Wordt lastig'

04:20

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!