Beeld © ANP

Tienerzoon Chantal Janzen klaagt over te luide sekspartijen

20 juli 2021 17:21

Ze praat er liever niet over met anderen, maar nu Chantal Janzen (42) een sekseditie van '&C' in de schappen legt moet ze ook zelf een b(r)oekje opendoen over haar activiteiten tussen de lakens.

"Ik kon nog net op tijd die poederkwast en foundationspons in zijn mond duwen om hem af te kappen"

Niet alleen vreest de actrice slash presentatrice slash bladenmaker dat ze te weinig seks heeft, ze heeft ook weleens klachten gekregen. Niet van haar echtgenoot Marco, maar van haar tienerzoon. Dat schrijft ze in het voorwoord van de nieuwste editie van het blad.

Het gebrek aan seks ligt aan haar, schrijft ze. "Dat komt door mijzelf. Onszelf. Door ons als ouders zijnde." En dan gebeurt het: een paar jaar geleden stond zoonlief net na de finale, het moment suprême, de climax aan de rand van het bed om als de ultieme kers op de taart een klacht in te dienen. "Jullie maken te veel geluid. Dat vind ik heel stom." Oef. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal Janzen bang voor kritiek: 'Wie zit er op mij te wachten?'

Sinds Chantal die bittere pil moest slikken, is ze er klaar voor om een blad vol seks, seks en nog meer seks uit te brengen. Hoewel ze nog wel huiverig is voor persoonlijke gesprekken over stoeipartijen in bed. Zo hoeft beste vriend Leco van Zadelhoff niet bij haar aan te kloppen om te praten over zijn seksleven, zoals hij onlangs deed. "Ik kon nog net op tijd die poederkwast en foundationspons in zijn mond duwen om hem af te kappen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sentimentele Chantal Janzen openhartig over oudste kind

Is het niet de iets te luidruchtige vrijpartijen waar Chantal zich schuldig over voelt, dan is het wel over het volgende. 

De nieuwste &C ligt vanaf morgen in de winkel. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!