Fabrizio Tzinaridis Beeld © GoPlay.be/SBS Belgium

Voormalig Temptation-verleider Fabrizio 'geen fan van onenightstands'

20 juli 2021 18:11

Hoewel Fabrizio Tzinaridis (28) in de loop der jaren voor het oog van Nederland én België heeft bewezen dat trouw zijn hem niet altijd even goed afgaat, is de Vlaamse 'kleurplaat' binnenkort te zien bij onze zuiderburen in 'De Bachelor'. Of hij tijd heeft voor een dame in zijn leven is nog maar de vraag, want de realityster heeft zijn roeping gevonden als ondernemer. "Ik word bestempeld als een gek die niet meer geniet van het leven", vertelt hij aan 'Het Laatste Nieuws'.

"Ik heb een leuke, losbandige periode gehad"

Als de Belgische krant Fabrizio, die we vooral kennen van Temptation Island, vraagt naar zijn liefdesleven moet hij bekennen dat hij het de afgelopen tijd rustig aan heeft gedaan. "Ik heb een leuke, losbandige periode gehad, maar eigenlijk ben ik geen fan van onenightstands", vertelt hij eerlijk. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio van Temptation Island is óók de nieuwe bachelor

Fabri heeft de afgelopen tijd zijn leven volledig omgegooid en zich ontpopt tot ondernemer. Ook werkte de 'happy single', zoals hij zichzelf noemt op Instagram, aan zichzelf door mindfulness en mediatie. Het enige dat nog ontbreekt in zijn leven is 'het goedkeurend oog en de trotse blik van een levenspartner die elke droom ondersteunt.'

Single vrouwen die helemaal van Fabrizio wegzwijmelen kunnen zich nú opgeven via deze link voor een liefdesavontuur in De Bachelor. Wanneer het programma van start gaat en of het ook in Nederland is te zien, is nog niet bekend. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Fabrizio laat van zich horen na negatieve reacties op De Bachelor

Momenteel is in Nederland al een tijdje het eerste seizoen van De Bachelor met Tony Junior bezig. Uiteraard sprak RTL Boulevard met de romanticus voordat hij begon aan dit nieuwe avontuur. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cilian uit De Bachelor: 'Te snel de diepte in gegaan'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!