Janice Blok Beeld © Instagram @janiceblok

Janice Blok nog altijd gevloerd door corona: 'Zo gooi je je leven weg'

20 juli 2021 20:36

Janice Blok (29) heeft het zwaar te pakken. Het vriendinnetje van Donny Roelvink (23) is besmet met corona en is inmiddels al tien dagen de deur niet uit geweest. De enige mensen met wie ze nog contact heeft zijn haar Instagram-volgers. "Wat een gezeik!" uit ze haar frustraties daarom maar op het platform.

"Het is dag tien en ik ben nog steeds aan het hoesten"

Met Donny, die het virus ook te pakken kreeg, ging het vorige week al een stuk beter, maar Janice is nog altijd niet de oude. "Ik ben gewoon nog steeds ziek", vertelt ze geïrriteerd via Instagram Stories. "Het is dag tien en ik ben nog steeds aan het hoesten, ik ben verkouden en ik heb pijn aan mijn longen (...) Je zal wel denken: heb je die Janice weer op Stories over hoe ziek ze is, maar het is echt zo!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny en Janice allebei besmet met corona: 'Zijn heel moe'

Volgens de influencer is een half uurtje werken achter de laptop al te veel: "Ik heb gewoon nérgens zin in. Ik zit soms achter mijn laptop, een half uurtje, en dan ben ik er alweer klaar mee en hoor ik de volgens buiten fluiten en dan denk ik: wat is dat? Dan ben ik weer afgeleid."

"Zo gooi je je leven toch weg", weet ze er nog net uit te proesten voordat ze een enorme hoestbui krijgt. "Ik ben er al tien dagen niet.."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Donny Roelvink over nieuwe muziek: 'Veel volwassener'

Donny en Janice wonen sinds vorige zomer samen en dat gaat soms nog weleens mis. Zo beging Donny onlangs nog een grote fout toen hij hun tafel wilde schoonmaken. Natuurlijk een heel lief gebaar, maar het eindigde catastrofaal:

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Dave Roelvink geeft update over zwangerschap Jazzlyn

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!