Monica Geuze Beeld © Like Monica / Videoland

Monica over nieuwe seizoen Temptation Island: 'Mega juicy'

21 juli 2021 16:36

Vlogger en presentatrice Monica Geuze (26) doet in de nieuwste aflevering van haar eigen realityserie 'Like Monica' een boekje open over het nieuwe seizoen van 'Temptation Island'. En dat belooft weer heel heet (en nat) te worden!

"Het wordt absoluut een juicy seizoen. Echt mega anders dan alle seizoenen hiervoor"

Zo vertelt Monica: "Het wordt absoluut een juicy seizoen. Echt mega anders dan alle seizoenen hiervoor. Je gaat bijna denken 'Temptation, het riedeltje', maar het is nu echt weer wat anders." 

Monica, die ook wordt gevolgd voor haar eigen Videoland-serie tijdens de opnames voor Temptation, presenteert het programma samen met bekende Vlaming Viktor Verhulst. "Het is toch wel een dingetje hoor, dat verschil tussen Nederlanders en Vlamingen." Zo legt Viktor bij sommige woorden de nadruk op een andere klemtoon: 'vríj́gezellen' in plaats van 'vrijgezéllen'. 

De hele aflevering van Like Monica, die voornamelijk gaat over Temptation Island, is nu te zien op Videoland.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze op vingers getikt door productie Temptation Island

Gelukkig kunnen Monica en Viktor het overigens wel goed met elkaar vinden, zo blijkt tijdens een fotoshoot voor Temptation Island. Al lacht Monica Viktor wel een beetje uit, die zich soms maar moeilijk een houding weet te geven. Het hilarische fragment is in de video hieronder te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Monica Geuze ontvangt bakken kritiek na verkiezing tot mooiste vrouw

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!