Sylvie Meis Beeld © Getty Images

Sylvie Meis zet jarige man in het zonnetje met romantisch kiekje

21 juli 2021 17:26

Voor de man van Sylvie Meis (43), Niclas Castello, is het vandaag een bijzondere dag. Hij mag namelijk maar liefst 43 kaarsjes uitblazen. Op haar Instagram staat Sylvie even stil bij deze bijzondere mijlpaal door middel van een romantisch kiekje van hun bruiloft.

"Happy Birthday Baby"

Op de foto is te zien hoe de twee aan het dansen zijn en verliefd naar elkaar kijken. "Happy Birthday Baby", zo schrijft Sylvie bij het kiekje. De presentatrice en Niclas zijn inmiddels een jaar getrouwd en kennen elkaar al zo'n twee jaar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis brengt opnieuw lingerielijn uit in de supermarkt

Het lijkt er op Sylvie en Niclas de feestelijke dag vanaf een jacht vieren. Niklas plaatste namelijk vanochtend een zeldzaam kiekje van zichzelf op een boot met de mededeling dat hij jarig is en Sylvie Meis plaatste een video van zichzelf terwijl ze danst en viert dat Niclas 'eindelijk even oud is als haar'. 

Sylvie en Niclas hebben elkaar op de bruiloft van een gezamenlijke kennis ontmoet. Sylvie blikte een tijdje geleden terug op deze bijzondere dag met een foto die een uur voor hun eerste ontmoeting werd genomen. Ze schrijft erbij dat ze elkaar leerden kennen tijdens een 'waanzinnig Venetiaanse bruiloft' en dat ze naast elkaar zaten op 'die magische nacht'.

Sylvie hield onlangs nog een 'theekransje' met haar volgers om bepaalde roddels te ontkrachten:

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis blikt terug op haar ontmoeting met het koningspaar

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!