Jaimie Vaes over beruchte incident op Ibiza: 'Niet zo'n leuke avond'

22 juli 2021 15:33

Jaimie Vaes (31) vond het heftig dat er eind mei zoveel aandacht was voor het incident op Ibiza, waarbij Lil Kleine (26) gewelddadig zou zijn geweest. Alle commotie noemt de influencer 'bizar'.

"Dat dit zo'n ding zou worden in de media had natuurlijk niemand verwacht"

"Dat dit zo'n ding zou worden in de media had natuurlijk niemand verwacht. Althans, ik niet", zegt Jaimie in de nieuwste aflevering van haar realitysoap Jaimie: In The Vaes Lane over die bewogen periode. "Dat was echt bizar en dat had ik liever niet gewild."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jaimie Vaes plaatst cryptische boodschap na ontvolgen Lil' Kleine

Lil Kleine kwam eind mei onder vuur te liggen omdat hij gewelddadig zou zijn geweest tegenover zijn vriendin. Volgens ingewijden verscheen de influencer bebloed en met gescheurde kleren in de lobby van het hotel. De zanger werd opgepakt, maar het Openbaar Ministerie op Ibiza seponeerde de zaak na twee dagen. De verloofden brachten daarna een verklaring naar buiten dat hun relatie wel eens pieken en dalen kende. Eind juni maakten de twee bekend een relatiepauze in te lassen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Ware reden uitgestelde huwelijk Jaimie heeft niks met Jorik te maken

Over wat er zich die avond op Ibiza precies heeft afgespeeld, houden ze allebei hun mond. "Het is gewoon een niet zo'n leuke avond geweest", blikt Jaimie terug. "Als ik de tijd kon terugdraaien, was ik waarschijnlijk niet gegaan. Misschien was het dan een andere keer fout gelopen. Misschien was dit sowieso gebeurd maar dan niet die avond op die plek. Dat weet ik niet."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jaimie Vaes last relatiepauze in: 'Focuspunt is nu ikzelf'

De tweede reeks van de serie, die te zien is op discovery+, zou aanvankelijk toewerken naar het huwelijk van Jaimie en Lil Kleine. Zij zouden elkaar op Ibiza eeuwige trouw beloven. In de realityserie wordt nu teruggeblikt op de bewogen periode die Jaimie vanaf eind mei meemaakte. Ook is te zien hoe ze samen met haar zoontje Lío de zomer doorbrengt vanaf haar tijdelijke nieuwe woning op Ibiza. In de eerste aflevering zei ze nog dat ze niet uitsluit ooit nog te gaan trouwen met de rapper.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!