Beeld © ANP

Hologramconcert Whitney Houston naar Las Vegas

23 juli 2021 04:10

Het hologramoptreden van Whitney Houston dat vlak voor de coronacrisis van start ging in Europa, krijgt in oktober een vaste stek in Las Vegas. De concertreeks werd destijds afgebrand door fans die vonden dat de erfgenamen van de zangeres haar postuum misbruikten voor eigen gewin.

"Dit is een nieuwe kans om het talent waar we drie decennia van hebben mogen genieten opnieuw te beleven"

Whitneys schoonzus Pat Houston, die haar erfenis beheert, heeft altijd volgehouden dat de in 2012 op 48-jarige leeftijd overleden zangeres de concertreeks zou hebben toegejuicht, omdat ze het met Pat vaker had gehad over een kleine, intieme concertreeks. "Whitney is niet meer onder ons, maar haar stem en wat ze heeft achtergelaten kunnen altijd blijven voortleven", liet de schoonzus donderdag weten in een persverklaring. "Dit is een nieuwe kans om het talent waar we drie decennia van hebben mogen genieten opnieuw te beleven, en we kijken ernaar uit deze geavanceerde musicalbeleving te delen met de fans."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Naomi Ackie heeft rol van Whitney Houston in biopic te pakken

Tijdens het concert staan naast het hologram ook een liveband, achtergrondzangeressen en dansers op het podium en komen de grootste hits van de zangeres voorbij.

De An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Concert-tournee ging eind februari 2020 van start in Engeland. Na twaalf concerten werd de tour gestaakt vanwege de uitbraak van het coronavirus. Ook het concert in AFAS Live in Amsterdam half maart kwam toen te vervallen.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Veel kritiek op hologram-show van Whitney Houston

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!