Beeld © Getty Images

Kanye stort huilend ter aarde tijdens optreden: 'Verlies mijn familie'

23 juli 2021 08:51

Kanye West (44) is tijdens de release van zijn nieuwe album 'Donda' in tranen uitgebroken toen hij een liedje over zijn scheiding van Kim Kardashian (40) zong. Het lied gaat over het verliezen van zijn familie. De rapper hield het niet droog en viel op zijn knieën op het podium, terwijl hij het nummer 'Love Unconditionally' zong.

In het lied zingt Kanye meermaals achter elkaar: "I'm losing my family." Een duidelijke hint naar zijn scheiding van Kim, waardoor hij zijn vier kinderen North, Saint, Chicago en Psalm ook minder vaak ziet. Overigens zaten Kim en hun twee oudste kinderen in het publiek.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Kim Kardashian en kids aanwezig bij releasefeestje Kanye West

Volgens een insider had Kanye van tevoren aan Kim verteld dat hij het lied zou gaan brengen. De Kardashian-telg zou zelfs input hebben gegeven voor het liedje. In februari van dit jaar vroeg Kim de scheiding van Kanye aan. De twee waren zes jaar getrouwd en hebben besloten de voogdij over hun vier kinderen te delen.

Volgens entertainmentdeskundige Eric de Munck was de scheiding tussen 'Kimye' een kwestie van 'wanneer'. In de video hieronder zie je er alles over.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Na drie jaar is Kanye West weer terug op Instagram

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!