Beeld © ANP

Johan Derksen klaar met shirtless foto's Ali B: 'Steeds irritanter'

23 juli 2021 11:00

Johan Derksen (74) heeft in zijn dagelijkse programma 'De Oranjezomer' zijn irritatie jegens Ali B (39) geuit. Johan vindt het maar vervelend dat Ali steeds vaker shirtless foto's van zichzelf deelt. "Hij heeft nooit wat zinnigs te melden", snauwt De Snor.

"De man schijnt voor een bepaalde doelgroep leuk te zijn"

Deze week grapte The Voice of Holland-collega Anouk ook al richting Ali en zijn foto's van zijn torso. 'Wat ben je nou allemaal aan het doen? Je ziet eruit als een verkrampte Chippendale in de penopauze', schreef ze onder een van zijn posts.

Waar Anouk er nog om kan lachen, is Johan helemaal klaar met de foto's van Ali's blote bast. "Ik vind Ali B steeds irritanter worden", zegt hij wanneer hij een foto van Ali ziet. "Je kunt de tv niet aanzetten of hij is er. Hij is nog meer op tv dan wij. De man schijnt voor een bepaalde doelgroep leuk te zijn. Ik vind hem niet leuk, ik vind hem vooral irritant."

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Anouk grapt naar Ali B: 'Verkrampte Chippendale in menopauze'

Overigens vindt Johan verder wel dat Ali een 'bijzonder aardige jongen' is. "Dat staat er los van, maar waarom hij in al die jury’s moet zitten… Hij heeft nooit wat zinnigs te melden."

Onlangs belandde de voetbalanalist ook al in een fikse discussie met Maxim Hartman, door wie hij zelfs weigerde geïnterviewd te worden. Waar dat allemaal precies over ging, zie je in de video hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Viktor Brand ligt niet wakker van sneer Johan Derksen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!