Sylvie Meis Beeld © Getty Images

Duitse media: 'Sylvie Meis nieuwe presentatrice Love Island'

23 juli 2021 13:58

Het lijkt erop dat Sylvie Meis (43) een nieuwe presentatieklus heeft. Duitse media melden namelijk dat ze de Duitse versie van 'Love Island' gaat presenteren.

"Na het vijfde seizoen van Love Island van afgelopen maart, kondigde presentatrice Jana Ina Zarrella aan hierna te stoppen"

De Duitse website DWDL schrijft: 'Na het vijfde seizoen van Love Island van afgelopen maart, kondigde presentatrice Jana Ina Zarrella aan hierna te stoppen met de presentatie.' Het was vervolgens onduidelijk wie haar zou opvolgen, maar medewerkers van de Duitse site hebben opgevangen dat 'onze' Sylvie het stokje van Jana overneemt.

Het zesde seizoen zou vanaf september op televisie moeten verschijnen. Overigens heeft RTLzwei, dat het datingprogramma uitzendt, het nieuws nog niet bevestigd of ontkracht. 

Mocht het nieuws kloppen, dan is dit de eerste tv-klus voor Sylvie na een pauze van drie jaar. Haar laatste programma, uit 2018, was Sylvies Dessous Models. Hierin streden 30 modellen tegen elkaar om Sylvies nieuwe lingeriemodel te worden. Overigens liet de tv-persoonlijkheid vorig jaar wel nog haar zangkunsten horen in de Duitse versie van The Masked Singer, zoals hier is terug te zien (en horen)

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis brengt opnieuw lingerielijn uit in de supermarkt

Sylvie kwam eerder deze week nog in het nieuws omdat ze haar man Niclas in het zonnetje zette. Hij mocht alweer 43 kaarsjes uitblazen en dat moment wilde Sylvie niet onopgemerkt voorbij laten gaan. De presentatrice en Niclas zijn inmiddels een jaar getrouwd en kennen elkaar al zo'n twee jaar. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis brengt opnieuw lingerielijn uit in de supermarkt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!