Beeld © ANP

Victoria Beckham blikt terug op bijzonder Spice Girls-optreden tijdens Olympische Spelen

23 juli 2021 15:47

Victoria Beckham (47) blikt terug op het optreden dat de Spice Girls gaven tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen in 2012. 'Een van onze trotste momenten ooit', schrijft de Britse zangeres en modeontwerpster op Instagram.

Met haar terugblik wil ze ook even stilstaan bij de Britse olympiërs, die vrijdag aanwezig zijn bij de openingsceremonie in Tokio. Daar is het internationale sportevenement officieel begonnen. De 47-jarige echtgenote van de voormalig profvoetballer David Beckham wenst alle sporters veel succes toe.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mel C hint op Spice Girls reünie mét Victoria Beckham

In een interview na de Spelen van 2012 gaf de zangeres aan dat ze voor het optreden enorm zenuwachtig was. Ze was bijna niet het podium opgegaan, vertelde ze. Victoria had al een paar jaar niet meer live opgetreden en was zo zenuwachtig dat ze een paniekaanval kreeg. Na een groepsknuffel met de andere Spice Girls-zangeressen was ze gerustgesteld en durfde ze weer.

De Spice Girls gingen in 1994 van start. De groep stopte in 2000, maar maakte twee keer een comeback: voor een tour in 2008 en voor een eenmalig optreden tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen in 2012. Beckham maakt formeel nog wel deel uit van de band, maar liet alle daaropvolgende reünieoptredens aan zich voorbij gaan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kijkers Olympische Spelen gaan los over halfnaakte vlagdrager Tonga

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!