Beeld © ANP

Rechter scheidingszaak Brad en Angelina moet zich terugtrekken

23 juli 2021 22:02

De rechter die betrokken was in de scheidingszaak van Brad Pitt (57) en Angelina Jolie (46) moet toch vertrekken. De actrice had verzocht om een andere rechter omdat de man 'banden zou hebben' met haar ex. Dat verzoek is volgens Amerikaanse media vrijdag door de rechtbank alsnog goedgekeurd.

Vorig jaar werd nog bepaald dat de rechter kon aanblijven, waarna Angelina in hoger beroep ging. De actrice stelde dat hij niet onpartijdig kon zijn in de zaak omdat hij ook betrokken was bij zaken waarbij ook Brads advocaat betrokken was. Ze heeft nu toch gelijk gekregen. Wat de beslissing voor gevolgen heeft op de scheidingszaak en de voogdijregeling rond hun kinderen, is niet duidelijk.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

'Brad Pitt en Angelina Jolie zetten affaire in scène voor paparazzi'

Angelina vroeg in 2016 een scheiding aan, maar de acteurs zijn nog altijd niet gescheiden. Wel werden de twee in 2019 door de rechter officieel single verklaard. Het voormalige koppel heeft sindsdien de status van vrijgezel en blijft dat totdat de scheiding rond is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Angelina Jolie wil na scheiding met Brad af van wijngaard

Angelina en Brad waren twee jaar getrouwd en in totaal twaalf jaar samen toen de actrice een scheiding aanvroeg. Samen hebben ze zes kinderen, waarvan de oudste drie zijn geadopteerd.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!