Beeld © ANP

Jennifer Hoffman vraagt zich af: 'Komt dat moedergevoel nog?'

24 juli 2021 09:19

Jennifer Hoffman (40) sluit een derde seizoen van de succesvolle komedieserie 'De Luizenmoeder' niet uit. In een interview met 'Mezza', de weekendbijlage van het 'AD', zegt de actrice dat er zelfs al over een derde reeks van de AVROTROS-hit wordt nagedacht. Ook vertelt ze over het moederschap.

"Geen idee wanneer dat gevoel komt. En óf het nog komt"

"Bianca Krijgsman, die hulpmoeder Nancy speelt, riep op de eerste draaidag al: 'Jongens, hier kunnen we straks toch niet mee stoppen?' En dat voelen we eigenlijk allemaal zo. Ik kan me niet voorstellen dat we nee zeggen als Ilse belt met de vraag of we een volgend seizoen nog zien zitten. Sterker, we hebben al flink gefantaseerd over een derde reeks", aldus Jennifer.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Hoffman bevallen van haar eerste kindje

De actrice, die in de serie en film die komende week in de bioscoop verschijnt de hoofdrol speelt van luizenmoeder Hannah, is inmiddels zelf ook moeder. Haar zoontje Cooper is nog geen zes maanden oud, maar toch ontkomt Jennifer niet aan het beeld dat ze over een paar jaar misschien wel een echte luizenmoeder wordt. Een dag voor het interview had ze er nog een gesprek over met haar partner Dorian.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Serie met Jennifer Hoffman en Fockeline Ouwerkerk in de maak

"Ik vroeg hem of hij zich nu echt vader voelt, want ik voel me nog steeds niet echt moeder", vertelt ze. "Geen idee wanneer dat gevoel komt. En óf het nog komt. We hebben er een kleine huisgenoot bij van wie we zielsveel houden en die heel veel aandacht vraagt. We zullen hem een beetje moeten helpen met het een en ander. Maar is dat wat je moet voelen als je moeder bent, of is er meer? Ik weet het eigenlijk niet."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!