Jim Bakkum en Bettina Holwerda Beeld © Instagram @jimbakkum

Vakantie Jim Bakkum eindigt in mineur: 'Hele kelder blank'

24 juli 2021 13:09

Na een fijne vakantie is niets lekkerder dan terugkomen in je eigen huis. Al was het voor Jim Bakkum (33) en Bettina Holwerda (42) niet echt lekker thuiskomen na een week vakantie vieren op Vlieland. De hele kelder stond blank, aldus de acteur.

"We hebben er een feest van gemaakt"

Via social media doet Jim verslag van de ellende in huis. 'Inmiddels thuis van een heerlijke week op zonovergoten Vlieland. Thuis. Stroom eraf. Leiding stuk in de ketel. Lang verhaal kort; hele kelder blank. Én geen warm water. En geen stroom', beschrijft hij de vervelende situatie thuis. Al is Jim absoluut niet van plan om bij de pakken neer te zitten.

'We hebben er een feest van gemaakt en de gele M besteld. Want ja, dat “moet dan maar”. Door te gek adequaat werk van geweldige kerels hoefden we er allemaal geen moment mee te zitten. Hele natte inboedel inmiddels naar een droogkamer gebracht. En koud water? Nou en. Komen we ook wel weer overheen.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim Bakkum pleit voor regelgeving: 'Jammer als ik iemand aanrijd'

Jim is in ieder geval dankbaar dat ze thuis schoon, stromend water hebben en ondanks het letterlijk niet zo warme welkom thuis, brengt de situatie het gezin dichterbij elkaar onder het genot van een bord fastfood. 'Zo ineens tijdens het eten vroegen we aan elkaar: om welke drie dingen ben je heel blij dat jij ‘jij’ bent? Ik vond dat zo’n mooie vraag', sluit Jim af.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jim en Jamai bezoeken Jerney Kaagman: 'Ongelofelijk speciaal om haar weer te zien'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!