Alexandra Shipp en Sean Penn Beeld © Getty Images

Actrice Alexandra Shipp: 'Sean Penn redt mensenlevens'

25 juli 2021 01:28

Het statement dat Sean Penn (60) maakte door te zeggen niet te willen werken met mensen die niet tegen het coronavirus zijn ingeënt, kan op goedkeuring rekenen van 'X-Men'-actrice Alexandra Shipp. De 30-jarige prijst Sean om zijn moed dit publiekelijk uit te spreken. Dit meldt 'TMZ'.

"Sean is een held en redt letterlijk mensenlevens door dit te zeggen en vooral te doen"

"Sean is een held en redt letterlijk mensenlevens door dit te zeggen en vooral te doen, hij heeft helemaal gelijk", aldus Alexandra.

Sean liet aan NBCUniversal weten niet terug te willen keren naar de opnames van serie Gaslit zolang niet alle medewerkers van de show gevaccineerd zijn. Vaccinaties zijn al verplicht voor personeelsleden die tijdens de opnames geen anderhalve meter afstand van anderen kunnen houden, zoals veel castleden en een deel van de crew. Toch wil hij dat iedereen die rondloopt op en bij de set gevaccineerd is.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sean Penn digitaal in het huwelijksbootje gestapt

De acteur heeft aangeboden de vaccinaties die nog nodig zijn te laten uitvoeren door zijn stichting CORE. Die non-profitorganisatie heeft in het afgelopen jaar test- en vaccinatiesites ingericht in Los Angeles en voert momenteel campagne om de vaccinatiebereidheid in achterstandswijken te verhogen.

Diederik Jekel: 'Als je je kan laten vaccineren, is dat verstandig'

04:41
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sean Penn woedend na kritiek omstandigheden vaccinatiegelegenheid

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!