Demi van Wijngaarden Beeld © ANP

Voice Kids-ster Demi voor de eerste keer moeder geworden

26 juli 2021 11:06

Beschuit met muisjes voor voormalig 'The voice of Holland'-kandidaat Demi van Wijngaarden. De 22-jarige is onlangs moeder geworden van een prachtige dochter, zo maakte de kersverse mama dit weekend bekend via Instagram.

"Onwijs trotse mama en papa geworden van ons prachtige meisje"

'Elk kind begint de wereld opnieuw', schrijft de zangeres bij een kiekje van haar kleintje, dat op 23 juli werd geboren en de naam Sev heeft gekregen. 'Onwijs trotse mama en papa geworden van ons prachtige meisje... Wij houden de wereld van jou!'

Miniatuurvoorbeeld

Bekijk ook:

Lieke van Lexmond over The Voice Senior: 'Alles kan gezegd worden'

Onder de post regent het felicitaties voor het jonge gezinnetje, ook Jada Borsato is verheugd. 'De dochter van mijn lieve vriendinnetje is geboren', schrijft de Borsato-telg trots via Instagram Stories. De twee kennen elkaar uit de periode dat Demi te zien was in The Voice Kids en werd ondersteund door coach Marco. De zangeres deed toentertijd goede zaken en wist in 2013 de finale van de talentenjacht te behalen.

In 2018 deed ze weer een poging en nam deel aan de 'reguliere' Voice, waar ze onder haar hoede werd genomen door Ali B. Wederom wist ze het tot de finale te schoppen, maar zag de winst gaan naar Jim van der Zee.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Voice-winnaar Jim van der Zee klust nu bij als pakketbezorger

Binnenkort start alweer het twaalfde seizoen van The voice of Holland, deze keer met Glennis Grace als coach. De Amsterdamse neemt het stokje over van Jan Smit, die slechts één seizoen op de rode stoel zat.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kritiek op Martijn Krabbé nadat hij The Voice Kids-finale zou hebben 'verpest'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!