André Hazes en Sarah van Soelen Beeld © ANP

André laat Sarah pijnlijke cornrows weghalen

26 juli 2021 09:15

André Hazes (27) heeft zich zondag een opvallend kapsel laten aanmeten. Op het strand van Ibiza kreeg hij zogeheten cornrows-vlechtjes in zijn haar. De zanger was er echter al snel klaar mee, blijkt uit een serie foto's op Instagram.

"Heel leuk. Doe een keer. Wat een hel..."

'Heel leuk. Doe een keer. Wat een hel...', schreef André toen het eindresultaat nog niet eens was behaald. Vriendin Sarah van Soelen was wel enthousiast. 'Kijk m'n bink', zei ze.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Smak: bandlid André Hazes gooit taart in zijn gezicht

Al na een paar uur gingen de strakke vlechtjes eruit. 'Zo'n spijt de hele avond... Nu al eruit!' aldus de zanger. In een kort filmpje is te zien dat Sarah met een schaartje de elastiekjes losknipt. Als André uit zijn lijden is verlost, blijft een ontploft kapsel achter. In de video hieronder is het resultaat goed te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

André Hazes laat weer van zich horen na Instagram-stilte

André en Sarah hebben sinds dit voorjaar een relatie met elkaar en kregen afgelopen maand de sleutels van hun eigen, nieuwe appartement. RTL Boulevard sprak ze onlangs tijdens de opening van de nieuwe theebar van moeder Rachel. In de video hieronder is het gesprek terug te zien. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Volgers onder de indruk van killerbody Sarah van Soelen

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!