Xelly Cabau Beeld © ANP

Xelly Cabau twijfelt over vaccinatie: 'Nog bezig met research'

26 juli 2021 12:07

Wel of niet vaccineren is een vraag die veel Nederlanders momenteel bezighoudt, zo ook Xelly Cabau. De 33-jarige werd onlangs voor de tweede keer moeder waardoor ze haar prik nog niet heeft kunnen afstrepen.

"Ik vind dat wat je ook kiest, laat liefde altijd voorop staan, wat de ander ook kiest!"

Omdat Xelly benieuwd was wie van haar volgers ook (nog) niet gevaccineerd was, besloot ze een balletje op de gooien via Instagram. En dat heeft ze geweten, want de visagiste schrijft dat haar inbox de afgelopen dagen 'ontploft is'. 

'Ik heb dit bericht al zes keer gemaakt, omdat mijn DM ontplofte nadat ik vroeg wat jullie beste reden is wel of niet te vaccineren', schrijft 'het zusje van' via Instagram Stories. Xelly zelf geeft borstvoeding, waardoor ze nog geen bezoekje heeft gebracht aan de GGD. Ze vervolgt: 'De meningen liepen mega uiteen. Ik kreeg voor- en tegens, filmpjes, artikelen ect.'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xelly Cabau van Kasbergen bevallen van zoon

Xelly schrijft dat haar afgelopen week meerdere malen is gevraagd om de antwoorden te delen, maar dat ze heeft besloten het bewust niet online te zetten, omdat ze niemand wil beïnvloeden. 'Ik ben nog bezig met mijn research en ik vind dat wat je ook altijd kiest, laat liefde altijd voorop staan met elkaar wat de ander ook kiest!'

Ondanks dat er al miljoenen coronaprikken gezet zijn, lopen de besmettingscijfers in ons land weer op en daarmee neemt de angst voor een nieuwe golf, net als in veel andere landen, steeds meer toe. De combinatie van een zwangerschap én corona is nou niet bepaald fijn. Vrouwen in verwachting zouden zelfs een hoger risico lopen om op de IC te belanden. Is het daarom wel verstandig om je te laten vaccineren als je in verwachting bent?

Zwangere vrouwen maken zich zorgen om vaccinatie, is dat nodig?

06:29
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Xelly Cabau verrast volgers met rigoureuze knipbeurt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!