Ferri en Noëlle Somogyi Beeld © ANP

Tweeling Ferri Somogyi weer thuis: 'We zijn weer compleet'

26 juli 2021 12:25

De pasgeboren tweeling van Ferri Somogyi (48) en zijn vrouw Noëlle (30) is weer gezond thuis. De jongetjes, Lux en Imre, lagen de afgelopen weken in het ziekenhuis met twee virussen en een longontsteking.

"We zijn weer compleet"

'We zijn weer compleet!', schrijft Ferri blij op Instagram bij een serie foto's van zijn gezin. Het waren volgens de GTST-acteur 'zenuwslopende weken'. 'Maar de jongens hebben het gered!'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Familie Somogyi in overlevingsstand door toestand baby Imre

Ferri bedankt de artsen en verplegers van het Tergooi ziekenhuis en het Wilhelmina Kinderziekenhuis. 'En dank voor alle steun en lieve reacties!'

De jongens kwamen 17 mei ter wereld. Dat was enkele weken eerder dan gepland en daarom moesten ze na de geboorte al langer in het ziekenhuis blijven. Op 2 juni mochten Lux en Imre dan eindelijk naar huis, maar een maand later, op 6 juli, werden ze weer opgenomen in het ziekenhuis met het rs-virus. 'Omdat ze prematuur geboren zijn en nog heel klein hebben ze meer risico om hiervan in de problemen te komen', schreef Noëlle er eerder over op Instagram.

Lux mocht na een paar dagen weer naar huis, maar Imre kreeg ook nog het rhinovirus. Hij werd overgebracht naar een ander ziekenhuis waar hij op de IC werd opgenomen. Inmiddels is ook Imre weer thuis.

Ferri en Noëlle hebben samen ook al dochtertje genaamd Véda.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Geluksmoment voor familie Somogyi: baby's naar huis

Onlangs gingen we nog op babybezoek bij het gezinnetje.

Op babybezoek bij Ferri en Noëlle Somogyi

02:04

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!