Mattie Valk, Marieke Elsinga en Luuk Ikink Beeld © ANP

Marieke Elsinga staat voor dilemma: kiezen tussen Luuk en Mattie

26 juli 2021 17:20

Presentatrice Marieke Elsinga (35) staat voor een waar duivels dilemma. In de 'Qmusic'-serie 'Een Zee van Dilemma's' wordt haar gevraagd, door presentator Luuk Ikink (38) zelf notabene, om te kiezen tussen hem of haar radio-collega Mattie Valk (36).

"Het is niet echt Lucky Luke, haha!"

In de serie worden Marieke en Mattie verschillende dilemma's voorgelegd en móéten ze een van de opties kiezen. Het begint al gelijk goed, want Luuk Ikink vraagt aan haar: "Stel: je hebt nog een persoon in je hele leven met wie je een programma mag maken, wie kies je dan? Kies je dan Mattie, of ben ik dat?" 

Marieke reageert direct geschokt en roept: "Oh, Luuk!" Maar heeft haar antwoord wel héél snel klaarliggen: "Oke, ik kies voor jou. Mattie, maar dit is zo sneu voor Luuk, want ik weet dat 'ie kijkt." 

Mattie, die naast Marieke zit, grapt vervolgens: "Het is niet echt Lucky Luke, haha!" Waarop de presentatrice ineens toch niet meer zo zeker is van haar zaak: "Ik kies toch voor Luuk. Straks lig ik eruit bij RTL." 

Maar dan bedenkt Marieke zich ineens dat Luuk het met iedereen doet: "Met mij, Bridget, Eddy Zoëy." Hoe het precies afloopt zie je in onderstaande video. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga benadrukt belang van opvang voor huisdieren tijdens vakantie

Marieke en Luuk zijn al jarenlang collega's van elkaar bij RTL Boulevard en weten natuurlijk alles over elkaar. Begin juni jaagde Luuk Marieke nog de stuipen op het lijf met een... foto! Je ziet het fragment hieronder terug. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Luuk Ikink at maand geen vlees: 'Je vergeet het snel'

Luuk jaagt Marieke de stuipen op het lijf in RTL Boulevard

00:14

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!