Chrissy Teigen en John Legend Beeld © ANP

John Legend en Chrissy Teigen leveren miljoenen in op huis

27 juli 2021 03:18

Na flink wat maanden in de verkoop heeft de villa van Chrissy Teigen (35) en John Legend (42) eindelijk een nieuwe eigenaar. Het stel moest wel flink zakken in de vraagprijs; waar ze eens een prijskaartje van 23,95 miljoen dollar aan de luxewoning hingen, ging het huis van de hand voor 16,8 miljoen.

In april haalden de zanger en de kookboekenschrijfster al zes miljoen van de vraagprijs, maar daar wist de koper dus nog eens een miljoen van af te snoepen. Toch maakt het echtpaar nog een bescheiden winst op de verkoop: ze kochten het huis in Beverly Hills zelf in 2016 voor iets meer dan 15 miljoen dollar. Daarna hebben ze wel nog flink verbouwd en plaatsten ze onder meer een nieuwe keuken, die vaak als achtergrond dient in Chrissy's kookvideo's op social media en in haar culinaire boekenserie Cravings.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Legend: 'Openheid hielp bij verwerken verlies zoontje'

De villa heeft volgens makelaarssite Realtor zeven slaapkamers, die allemaal zijn voorzien van een eigen badkamer. Ook is er een thuisbioscoop, een fitnessruimte, een enorme inloopkast en een flink zoutwaterzwembad.

Chrissy, John en hun kinderen Luna (5) en Miles (3) zijn zelf al verhuisd naar een nieuwe miljoenenvilla; ze kochten in september voor 17,5 miljoen dollar een ander optrekje in Beverly Hills.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

John Legend en Chrissy Teigen raken villa maar niet kwijt

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!