Patty Brard Beeld © ANP

Emotionele Patty Brard staat stil bij verjaardag overleden moeder

27 juli 2021 14:52

Het is deze dinsdag een droevige dag voor mediapersoonlijkheid Patty Brard (66). Haar moeder Gerda, die onlangs overleed, was vandaag jarig geweest. Op social media deelt Patty daarom een persoonlijk verhaal.

"We hadden je zo graag nog iets langer bij ons gehouden"

'We hadden je zo graag nog iets langer bij ons gehouden, iets langer laten genieten van een leven zoals bij uitstek jij het verdiende', begint Patty haar verhaal. 'Het zat er niet in! Je was moe gestreden! Op deze eerste verjaardag zonder jou, hopen we dat je er met Pa en je veel te jong gestorven zoon Bobbie een fantastisch feestje van maakt en af en toe naar ons kijkt en ons blijft sturen! Happy Birthday in heaven lieve mama!'

Veel bekende Nederlanders steken Patty op deze moeilijke dag een hart onder de riem en wensen haar sterkte. Zo laten onder anderen William Rutten, Viktor Brand, Shirma Rouse en Juvat Westendorp een reactie achter. 

 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard neemt afscheid van moeder: 'Dag lieve mama'

De moeder van Patty, Gerda, overleed eind mei aan Alzheimer. De presentatrice maakte het nieuws destijds bekend door een gedicht van Karin Bloemen te delen, dat hier is terug te lezen

Een paar dagen later was de uitvaart: 'Mijn moeder is rustig en vredig ingeslapen. Ze is nu bij mijn vader en broertje. Het is heel triest, maar gelukkig hebben we haar nog een prachtig laatste jaar kunnen geven. Ik wil graag het verzorgend personeel bedanken voor hun toegewijde en liefdevolle zorg', liet Patty toen weten op haar social media. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard deelt bijzondere herinnering aan overleden moeder Gerda

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!