Lily Allen Beeld © Getty Images

Lily Allen haalt uit naar 'bezorgde' bodyshamers: 'Hoe durf je?'

27 juli 2021 16:56

Lily Allen (36) was een paar dagen geleden te gast bij een talkshow en besloot een leuk filmpje daarvan op haar Instagram te delen. Helaas hadden maar weinig mensen aandacht voor het gesprek: onder de video verschenen voornamelijk reacties over haar figuur. Veel mensen vinden de zangeres namelijk nogal dun geworden, maar Lily laat zich de wet niet voorschrijven over haar gewicht.

"Je hebt me nog nooit twee jaar volledig nuchter gezien"

Hoewel de reacties inmiddels zijn uitgezet en verwijderd, wist de site BuzzFeed een aantal screenshots te maken. Zo is te zien hoe een fan reageert met 'Ik maak me zorgen om je Lily. Ik heb het gevoel dat ik met je ben opgegroeid en ik heb je nog nooit zo dun gezien. Je fans geven om je en je gezondheid en we houden ontzettend veel van je. Zorg goed voor jezelf, schat.' Lily reageert daarop met: 'Dat komt omdat je me nog nooit twee jaar volledig nuchter hebt gezien, terwijl ik niet rook en elke dag sport.'

Het filmpje waar het allemaal mee begon: 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lily Allen na heftige periode nu 18 maanden clean

Uit een andere reactie is duidelijk op te maken dat Lily het helemaal heeft gehad met de - soms net zo goedbedoelde als onhandige - opmerkingen. Zo reageert ze op één van haar fans: 'Serieus, wie denk je dat je bent? Je weet helemaal NIKS over mijn levensstijl. Hoe durf je!' Gelukkig voor Lily zijn er ook genoeg mensen die het voor haar opnemen. Zo reageren meerdere mensen dat het echt not done is om opmerkingen te maken over het gewicht van een ander, iets waar Lily zich duidelijk in kan vinden.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Lily Allen geeft verwaarlozen dochters toe

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!