Big Brother Beeld © RTL

Nieuw seizoen van Big Brother op komst?

28 juli 2021 14:25

Het lijkt erop dat er een nieuw seizoen gaat komen van het spraakmakende programma 'Big Brother'. Producent EndemolShine bevestigt aan de site 'showbizznetwork.nl' dat de eerste voorbereidingen inmiddels zijn gestart.

"Mocht er een nieuw seizoen komen dan kunnen wij direct starten met de productie"

'Sinds het einde van het afgelopen seizoen zijn wij in gesprek met de zenders over een eventueel nieuw seizoen van Big Brother. Gezien de voorbereidingen van dit soort grote tv-projecten veel tijd in beslag neemt, gaan wij altijd ruim van tevoren op zoek naar collega’s. Mocht er een nieuw seizoen komen dan kunnen wij direct starten met de productie', is te lezen in een verklaring van EndemolShine. 

Begin dit jaar, op 4 januari, was voor het eerst in jaren weer een nieuw seizoen van Big Brother te zien. In het programma wordt een groep mensen 'opgesloten' en gevolgd met camera's. In de tussentijd kunnen kijkers alles live volgen, en om de zoveel tijd vindt er een eliminatie plaats. De laatst overgebleven kandidaat in het huis wint uiteindelijk een geldprijs. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jill ziet groot deel van Big Brother-prijzengeld van rekening verdwijnen

Begin april was te zien hoe Jill er met de hoofdprijs van ruim 70.000 euro vandoor ging. "Ik ga er gewoon van genieten en het weggeven aan de mensen die ik liefheb, mooie dingen met mijn mama doen als het kan na de coronatijd. Vooral veel genieten", zei Jill vlak na de finale tegenover het ANP.

Een maand later had ze ongeveer 1/3 daarvan al uitgegeven aan haar eerste auto. Met de rest van het geld wil ze de studieschuld afbetalen die ze bij haar opa heeft, en een deel wordt gedoneerd aan het Prinses Máxima Centrum.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Déze man was de mysterieuze stem van Big Brother

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!