Wietze de Jager Beeld © ANP

Wietze de Jager verliest opdracht en moet 'vreemde' tattoo zetten

28 juli 2021 14:23

Radio 538-dj Wietze de Jager (32) heeft wel een heel bijzondere tattoo laten zetten. Hij verloor een challenge van zijn sidekick Iris Enthoven (27) en moest vervolgens een tattoo met de naam 'Jan' laten zetten. En het is niet alsof 'Jan' zijn lievelingsnaam is.

Een opdracht verliezen is natuurlijk al flink balen, maar vooral als je daarna een ietwat 'aparte' tattoo levenslang op je lichaam moeten laten zetten. Daarom koos Wietze voor een plek waar het niet zo snel zichtbaar is: onder zijn linkervoet. In de video hieronder is het moment suprême, dat Wietze de tattoo laat zetten, te zien. 

En waarom de naam Jan? Wietze en Iris hoorden dat Jan een van de populairste namen in Nederland is en wilden dat gaan onderzoeken. Degene die als eerste een beller met de naam Jan aan de lijn zou krijgen, moest een tattoo laten zetten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Wietze de Jager opnieuw vader geworden

Wietze de Jager laat live op radio 'verplicht' een tattoo zetten

02:41

De radiopresentator kwam eind juni nog in het nieuws, omdat er geruchten rondgaan dat hij een van de deelnemers van het aankomende seizoen van Expeditie Robinson is. Dat vertelde presentator Niels van Baarlen, sidekick in het radioprogramma Veronica Inside

"Ik hoorde dat collega Wietze de Jager daarin zit", vertelde hij in de show, waarop presentator Wilfred Genee verbaasd reageerde: "Hè, is dat zo?" Niels vond namelijk dat Wietze een stuk magerder is geworden: "Hij zag er zo uitgemergeld uit. Dat is niet als je bij je vrouw thuis hebt gezeten." Volgens collega-sidekick Bas Nijhuis was de radio-dj ook een tijdje offline van social media.

Of de geruchten daadwerkelijk kloppen, is nog onbekend. Het nieuwe seizen van het survivalprogramma begint 29 augustus. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette en Kaj over Expeditie Robinson: 'Totaal anders deze keer'

Nicolette en Kaj over Expeditie Robinson: 'Totaal anders deze keer'

03:57

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!