Arjen Lubach Beeld © ANP

Arjen Lubach zoekt nieuwe en vooral grappige collega's

28 juli 2021 15:14

Arjen Lubach (41) is op zoek naar schrijftalent voor zijn nieuwe programma. Mensen die interesse hebben in de 'vacature' kunnen een mailtje sturen.

"Leeftijd, ervaring, achtergrond etcetera speelt geen rol, als je maar grappig kunt schrijven"

'Voor mijn nieuwe dagelijkse tv-programma ben ik op zoek naar extra (mede)schrijvers. Leeftijd, ervaring, achtergrond etc speelt geen rol, als je maar grappig kunt schrijven en op de hoogte bent van actualiteiten', schrijft Arjen op Twitter.

In mei maakte Arjen bekend volgend jaar terug op televisie terug te keren met een show rond komedie en actualiteit. Met zijn vaste team, waarmee hij ook Zondag met Lubach maakte, is hij van maandag tot en met donderdag op NPO1 te zien. Details over het programma zijn nog niet bekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arjen Lubach pakt het deze zomer stuk groter aan met try-outs

De populaire televisiemaker nam in maart na dertien seizoenen afscheid van zijn populaire wekelijkse VPRO-programma Zondag met Lubach. De satirische show, die in 2017 de Gouden Televizier-Ring won, wist door de jaren heen steeds meer kijkers te trekken. Zondag met Lubach begon in 2014 met zo’n 400.000 kijkers en zwaaide in maart af met ruim 1,8 miljoen kijkers. De stijgende kijkcijfers dankte Zondag met Lubach onder meer aan De Wereld Draait Door, waarin in de beginjaren geregeld aandacht werd besteed aan het programma.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Arjen Lubach is meest invloedrijke persoon in de media

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!