Yolanthe Cabau Beeld © ANP

Yolanthe Cabau: 'Veel dingen anders gegaan dan ik had gehoopt'

28 juli 2021 17:04

Actrice Yolanthe Cabau (36) vertelt in een nieuwe column in de 'Grazia' openhartig over haar ouderlijk huis van vroeger. Ook laat ze weten dat bepaalde dingen in haar leven niet zo zijn gegaan zoals ze had gehoopt.

"Na ons vertrek heeft mijn vader de deuren van het huis achter zich gesloten en is hij ergens anders gaan wonen"

Yolanthe is geboren op het Spaanse eiland Ibiza en bracht daar ook haar eerste levensjaren door. Maar omdat haar vader verslaafd raakte, verhuisde haar moeder toen Yolanthe vijf jaar oud was naar Nederland, samen met zeven andere broers en zussen. 'Na ons vertrek heeft mijn vader de deuren van het huis achter zich gesloten en is hij ergens anders gaan wonen', schrijft de actrice. 

Maar gelukkig kon de vader van Yolanthe van zijn verslaving afkicken en zestien jaar later nam hij haar nog eens mee naar het ouderlijk huis op Ibiza. 'Op een gammel bankje bij het desolate zwembad vertelde hij me zijn levensverhaal, zodat ik beter begreep waar hij vandaan kwam', schrijft Yolanthe. 

Haar vader overleed een paar jaar later en Yolanthe erfde vervolgens het huis, wat ze gelijk opknapte en waar ze ontdekte zwanger te zijn van haar inmiddels vijfjarige zoontje Xess Xava. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe en Xess gevloerd door corona: 'Bescherm jezelf'

'Twee weken voor mijn bevalling liep ik er nog rond met een grote toeter. Om dan nu te zien hoe hij hier elke dag speelt, leert zwemmen in hetzelfde zwembad als ik. Dat is speciaal voor me.' Ook komt haar moeder elk jaar op bezoek en dan smelt haar hart, ook al verloopt haar leven niet zoals gepland. 'Er zijn veel dingen in mijn leven anders gelopen dan ik had gehoopt. Die draag ik met me mee, en dat mag ook, maar ik leg de focus op de dingen die mij goed doen. Ik kijk naar mijn zoon en ik zie mezelf in hem terug. Hij heeft dezelfde lach als die kleine YoYo van toen', schrijft Yolanthe openhartig. 

Ze sluit haar column dan ook toepasselijk af: 'Ik hoop dat Xess hier op een dag met zijn kinderen zal zijn en al zijn gelukkige herinneringen blijven opstapelen.' De hele Grazia-column van Yolanthe is hier terug te lezen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Yolanthe Cabau laat zoontje Xess Xava zien zonder vlechtjes

Zoet: Xess maakt gehakt van mama Yolanthe in Instagram challenges

04:24

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!