Tony Junior Beeld © ANP

Tony Junior schakelt opa en oma in voor intieme tatoeage

28 juli 2021 16:49

Tony Junior (31) heeft straks genoeg input voor de kringverjaardag. Niet alleen kan hij vertellen over zijn perikelen bij 'The Bachelor', ook heeft hij twee nieuwe tatoeages laten zetten met een wel heel persoonlijk verhaal. Op Instagram deelt hij de weg ernaartoe én het resultaat.

"Forever with me"

De Utrechtse dj laat op zijn Instagram Stories zien dat hij zijn grootouders heeft gevraagd een briefje te schrijven aan hun kleinzoon. Het doel? Datzelfde briefje één op één op zijn lichaam laten vereeuwigen, zodat hij hun lieve woorden altijd bij zich draagt. 'Forever with me', schrijft hij bij het resultaat van zijn opa's boodschap.

Tattoo Tony Junior
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior neemt zichzelf en zijn Bachelor-stopwoordje op de hak

Ook de woorden van zijn oma zijn te zoet. 'Fantastisch wat er allemaal gebeurt op 't moment, maar blijf altijd baas over jezelf! Kus van oma', zo staat er nu op zijn borst. (zie foto) Het briefje van zijn opa staat op zijn schouder vereeuwigd. Of de spelling helemaal klopt, dat maakt voor Tony niets uit. Het gaat om de boodschap!

Tattoo Tony Junior
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Diva uit De Bachelor vond het lastig zich te uiten naar 'ongemakkelijke' Tony

In onze eigen RTL Boulevard serie Vrijgezellig onthullen twee dames uit De Bachelor álle geheimen uit de villa en blikken ze terug op hun liefdesavontuur met Tony. Was alles rozengeur en maneschijn? Hebben ze ergens spijt van? En wie krijgt volgens hen de laatste roos? Bekijk hieronder de eerste aflevering met Diva en Oriana.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!