Justin Bieber Beeld © ANP

Justin Bieber: 'Ben ontzettend trots op Simone Biles'

29 juli 2021 04:18

Nadat de Amerikaanse turnster Simone Biles (24) al veel steun kreeg van verschillende Amerikaanse sterren en politici nadat ze zich vanwege haar mentale gezondheid terugtrok uit het Olympische turntoernooi, heeft nu ook Justin Bieber (27) zijn medeleven voor haar getoond. De zanger laat via sociale media weten 'ontzettend trots' op haar te zijn.

"Ik ben zo trots dat je hebt besloten om jezelf terug te trekken"

'Niemand zal ooit kunnen begrijpen onder welke druk je hebt gestaan. Ik weet dat we elkaar niet persoonlijk kennen, maar ik ben zo trots dat je hebt besloten om jezelf terug te trekken. Je kan de hele wereld in je handen hebben, maar als je daarbij voorbij gaat aan je eigen ziel dan is het niks waard', aldus Justin.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Nicolette van Dam en Bas Smit vierden vakantie met Justin Bieber

Hij vervolgt: 'Soms is 'nee' zeggen veel krachtiger dan 'ja' zeggen. Als iets wat je normaal gesproken veel vreugde geeft ineens niet meer prettig aanvoelt, dan moet je een stap terugnemen om uit te vinden waarom je dat gevoel hebt. Mensen zeiden destijds tegen me dat ik gek was dat ik halverwege stopte met mijn Purpose tournee, maar voor mij was dat de beste beslissing die ik ooit heb genomen voor mijn mentale gezondheid. Simone Biles, ik ben waanzinnig trots op jou!'

Simone reageerde op Justins post met een huilende emoji en een hartje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Victoria Beckham na cadeau Justin Bieber: 'Ga nog liever dood'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!