Marieke Elsinga. Beeld © ANP

Marieke Elsinga opgeschrikt door natuurbrand bij vakantieadres

29 juli 2021 11:31

Presentatrice Marieke Elsinga (35) geniet momenteel van een welverdiende vakantie in Italië, maar werd daar gisteravond wel ineens geconfronteerd met een heftige natuurbrand in de buurt van haar accommodatie. Op social media deelt ze haar verhaal.

"Je moet niet denken dat het in Giethoorn gebeurt, of in je eigen achtertuin"

"Het was wel echt een grote fik, maar ze bleven hier allemaal best wel rustig", vertelt Marieke onder meer. "Je moet niet denken dat het in Giethoorn gebeurt, of in je eigen achtertuin. Maar in Italië zijn ze wel wat gewend. En het is dus heel dichtbij waar we slapen, want dit is het hele gebied waar ze olijfolie maken." 

Gelukkig is het vuur inmiddels gedoofd en ondanks dat het dichtbij was, heeft Marieke toch 'geslapen als een roos'. Eind goed, al goed. Hopelijk kan ze nu weer van een rustige vakantie genieten.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga benadrukt belang van opvang voor huisdieren tijdens vakantie

Brand bij Marieke Elsinga op vakantie

Marieke kwam eerder deze week nog in het nieuws door een opmerkelijke vraag in de Qmusic-serie Een Zee van Dilemma's. Daar moest ze namelijk kiezen tussen twee dierbare collega's: Luuk Ikink en Mattie Valk. Hoe ze daarop reageerde en voor wie ze uiteindelijk koos, zie je hier terug

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Marieke Elsinga geconfronteerd met stemdubbelganger: 'Bizar'

Marieke en Luuk zijn natuurlijk al jarenlang collega's van elkaar bij RTL Boulevard en daarom kennen ze elkaar behoorlijk goed. Begin juni joeg Luuk Marieke nog de stuipen op het lijf met een... foto! Je ziet het fragment hieronder terug.

Luuk jaagt Marieke de stuipen op het lijf in RTL Boulevard

00:14

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!