Nienke Plas en Resley Beeld © ANP

Kersverse moeder Nienke Plas deelt vol trots kiekje van hele gezin

29 juli 2021 14:56

Influencer Nienke Plas (35), die ongeveer twee maanden geleden beviel van haar tweede kindje, heeft op social media vol trots een foto van haar familie gedeeld.

"Ach wat heerlijk!"

'Papzakje op de gram', schrijft Nienke bij onderstaande foto. Veel bekende Nederlanders genieten van het vrolijke kiekje en laten dan ook een reactie achter. Zo laat Nicolette van Dam weten: 'Ach wat heerlijk!' en reageren Kim Kötter en Nicolette Kluijver met een hartje. 

Nienke maakte begin juni bekend te zijn bevallen van Novi-Jaxx. Het is de tweede spruit voor haar en haar man Resley, met wie ze vorig jaar trouwde. In 2014 werden de twee al de trotse ouders van zoon Frenky-Dean. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Pas bevallen Nienke Plas laat zien hoe haar post-baby lichaam eruitziet

Ruim een week later liet Nienke op social media zien hoe haar lichaam er nog geen maand na de bevalling uitzag. "Mochten jullie willen weten hoe het met mijn buik ervoor staat... Ik probeer het in te binden overdag, zodat je organen weer op hun plek komen", vertelde ze bij deze foto

Dat Nienke en Resley opnieuw een zoon kregen, was voor hen ook een grote verrassing. In de video hieronder vertelt ze waarom ze het geslacht van tevoren niet wilde weten. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Schoonfamilie kijkt mee tijdens thuisbevalling Nienke Plas

Nienke Plas wil nog niet weten of ze jongetje of meisje krijgt

01:44

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!