Mary Fitzgerald, Jason Oppenheim en Chrishell Stause Beeld © Getty Images

Selling Sunset-sterren Chrishell en Jason zijn aan het daten

29 juli 2021 17:02

Haar scheiding van 'This Is Us'-acteur Justin Hartley (44) zorgde voor de nodige dosis drama in 'Selling Sunset', maar die tijd ligt nu achter actrice slash real estate agent Chrishell Stause (40). De realityster heeft weer vlinders in haar buik en die worden veroorzaakt door niemand minder dan haar baas Jason Oppenheim (44).

"Niets maakt me gelukkiger dan twee van mijn beste vrienden samen te zien die elkaar zo gelukkig te maken"

Chrishell laat weten tot over haar oren verliefd te zijn door een reeks vakantiekiekjes te plaatsen met haar Selling Sunset-collega's op Instagram. Maar Jason is inmiddels véél meer dan alleen 'een collega' en in de post verwijst Chrishell dan ook naar Jennifer Lopez en Ben Affleck, die afgelopen weekend hun relatie bevestigden via Instagram.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Christine krijgt concurrentie van deze nieuwe Selling Sunset-sterren

'Niets maakt me gelukkiger dan twee van mijn beste vrienden samen te zien die elkaar zo gelukkig te maken', schrijft Mary Fitzgerald, die eerder zelf de lakens deelde met de vastgoedmakelaar, onder de aankondiging. Ook collega en goede vriendin Amanza reageert onder het bericht: 'Ik ben zo blij dat het eindelijk bekend is! Nu kunnen we eindelijk allemaal weer normaal doen!'

Jason vertelt op zijn beurt aan E! News dat de twee al lange tijd vrienden waren en dat de vonk onlangs oversloeg: "Chrishell en ik werden hechte vrienden en dit is ontwikkeld tot een geweldige relatie. Ik geef heel veel om haar en we zijn heel gelukkig samen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Scheiding Justin Hartley en Chrishell Stause officieel rond

In november 2019 werd publiekelijk bekend dat Justin van Chrishell wilde scheiden. Chrishell werd die dag gefilmd voor realityserie Selling Sunset en was met stomheid geslagen na de actie van haar toenmalige echtgenoot. Ze verklaarde in de show: "Voordat we de kans hadden eruit te komen, had hij de scheiding al aangevraagd. Daar kwam ik achter doordat hij me een sms'je stuurde. Drie kwartier later wist de hele wereld het."

De voormalige geliefden, die geen kinderen hebben samen, zijn inmiddels allebei gelukkig met een ander. Justin heeft namelijk een relatie met zijn voormalig The Young And The Restless-collega Sofia Pernas. De tortelduifjes stapten zelfs onlangs nog in het huwelijksbootje.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Mary van Selling Sunset over het nieuwe seizoen: 'Zoveel gaande'

De eerste drie seizoen van Selling Sunset, met Chrishell én Jason, zijn te zien bij Netflix. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!