Beeld © Instagram @charlyluske/@jlo

Tanja Jess doet een J.Lo'tje in bikinivideo

29 juli 2021 17:18

If you got it, flaunt it. En dat is precies wat Tanja Jess (54) doet. Haar man Charly Luske (42) deelt op Instagram een video van haar in bikini en kan op een hoop reacties rekenen.

Op de video zien we Tanja in een bikini flaneren. "54", horen we Charly een aantal keer zeggen. Het stel giert het uit.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tanja Jess verklapt hét geheim van haar relatie met Charly Luske

Tanja Jess is een fanatiek sporter. Ze laat niet alleen al haar (sport)moves zien op Instagram, maar vertelde er onlangs ook nog over in Beau Monde. "Sport is goed voor je hele welzijn, je huid en voor je geest", zei ze in dat interview. Het hele gezin werd in december geveld door het coronavirus en Tanja is ervan overtuigd dat ze het veel zwaarder te pakken zouden hebben gehad als ze niet zo fit waren geweest.

De video van Tanja en Charly is een dikke knipoog naar de video die Jennifer Lopez afgelopen weekend deelde. De zangeres werd 52 en vierde dat met een bikinivideo waarin ze een paar keer '52' uitriep, die tot veel complimenten over haar uiterlijk leidde.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jennifer Lopez en Ben Affleck bevestigen relatie op the gram

Niet alleen qua looks is het alsof de tijd heeft stilgestaan voor J.Lo, ook qua liefdesleven lijkt er niets veranderd. Jen is namelijk weer terug bij Ben:

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!