Luv' Beeld © ANP

Hey hello: film in de maak over meidengroep Luv'

30 juli 2021 07:27

Filmmaker Frederik Nelck is bezig met een film over de Nederlandse meidengroep Luv', vertelt zangeres Marga Scheide (67) aan 'De Telegraaf'.

"Hij pakt het namelijk heel serieus aan"

Frederik vertelde Marga over zijn plan en zij was direct enthousiast. "Frederik is bij mij thuis geweest en heeft zijn filmplannen ontvouwd. Hij heeft ook een promotiefilmpje gemaakt en dat ziet er ontzettend professioneel uit. Kortom, ik ben er erg enthousiast over. Hij pakt het namelijk heel serieus aan, met een helder storyboard. Frederik werkt nu nog aan het scenario en als dat klaar is, kan de casting beginnen."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patty Brard sneert naar oud-Luv'-collega's: 'Gebrek aan talent'

Patty Brard, die in 1980 uit de groep stapte en in 2012 nog één keer terugkeerde voor een reünie, reageert gematigd enthousiast op het nieuws. "Ze doen maar!"

Luv' maakte vorig jaar bekend te stoppen met optreden. De groep, bestaande uit Marga, José Hoebee en Chimène van Oosterhout, maakte die keuze vanwege gezondheidsklachten van José.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Patricia Paay lacht om uitnodiging Luv'

De groep scoorde in de jaren 70 en 80 hits met nummers als 'U.O.Me (You Owe Me)', 'Casanova' en 'My Number One'. De groep bestond toen uit Marga, José en Patty.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!