Angela Deem Beeld © Instagram @deemangela

90 Days Fiancé-realityster onherkenbaar na mega afvalrace

30 juli 2021 12:35

Realityster Angela Deem (55) is niet meer te herkennen! De '90 Days Fiancé'-deelneemster is namelijk 40 kilo afgevallen en heeft zichzelf ook nog eens een nieuwe look aangemeten. Resultaat: een stralend en heel ander mens.

"Deel alsjeblieft je dieetgeheimen Angela"

De website People.com schrijft dat Angela in augustus vorig jaar een liposuctie en een borstverkleining heeft laten doen. Daarbovenop ook nog een maagverkleining, maar het resultaat mag er dan ook zeker wezen! Ook veel van haar duizenden fans valt het gewichtsverlies op, zo is te lezen bij de reacties op onderstaande foto's. 

'Je ziet er supermooi uit Angela, wow', 'Deel alsjeblieft je dieetgeheimen Angela' en 'Je ziet er zo goed uit. Ik heb je 90 Days Fiancé-avontuur gezien: hot', wordt er zoal geschreven. Hieronder enkele voor- en nafoto's. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Shirma Rouse al twee jaar bezig met afvallen: 'Blij met waar ik sta'

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Britt Dekker deelt bikinifoto (en meteen ook even haar 'dieet')

In het realityprogramma 90 Days Fiancé leert een koppel elkaar goed kennen in een krappe drie maanden. Trouwen, niet trouwen, scheiden het komt vervolgens allemaal voor in de levens van deze koppels. De uiteindelijke vraag is dan ook: gaan deze stelletjes in 90 dagen met elkaar trouwen? Het programma is te zien bij TLC. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!