Beeld © RTL Boulevard

Tony Junior laat vol trots zijn nieuwe tattoos zien: 'Foutje boeit niet'

31 juli 2021 11:38

Tony Junior (31) zit al aardig onder de tattoos, maar heeft de afgelopen week twee nieuwe tatoeages laten zetten. Hij vroeg zijn opa en oma een tekstje te schrijven en deze liet hij op zijn lichaam vereeuwigen. Dat er in de tekst ook een foutje staat, neemt hij voor lief.

"Het gaat om de echtheid"
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Tony Junior schakelt opa en oma in voor intieme tatoeage

Waar sommigen heel lang met het idee voor een tattoo rondlopen, was dat bij Tony niet het geval. "Ik heb dit echt eergisteren besloten. Ik ging naar mijn opa en oma toe en zei: 'Ik wil heel graag van jullie een of twee zinnen die jullie voor mij op een briefje schrijven.'" Hij zei niet dat het bedoeld was voor een tatoeage. "Dan hadden ze maar één woord opgeschreven, want dat willen ze niet."

De oplettende kijker ziet in de tattoos twee slordigheidjes. De opa van Tony heeft namelijk last van zijn handen en had moeite met schrijven. "Dat heb ik allemaal gewoon meegenomen", legt hij uit. Ook zijn oma maakte een foutje: zij schreef gebeurd in plaats van gebeurt. "Dat boeide mij niet. Het gaat om de echtheid. Op dat moment schreef ze het met echte intentie en dat wilde ik op mijn lichaam hebben en ze bij me dragen totdat ik er later zelf niet meer ben."

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Maxime over Bachelor-exit: 'Tony stond er ineens anders in'

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!