Jørney en Odim uit EOTB Beeld © MTV

EOTB-deelnemers Jørney en Odim bevestigen: ze zijn weer samen

30 juli 2021 21:14

Ze gooiden al een balletje op door hun romantische weekendje weg, maar nu hebben Jørney en Odim uit 'Ex on the Beach: Double Dutch' ook daadwerkelijk bevestigd dat ze weer een relatie hebben. Mooi nieuws, gezien ze samen een kindje verwachten.

"Odim is heel lief en praat iedere avond met de baby"

"We zijn samen. Er zijn mensen die denken dat we niet meer samen zijn, maar jullie hebben het mis", aldus de twee in een nieuwe vlog. Ze zijn weer tot over hun oren en zien de toekomst rooskleurig tegemoet. Odim: "We willen samen oud worden en ons kindje goed opvoeden." Daar kan Jørney het niet anders dan mee eens zijn. "En samen heel veel kindjes maken", vult ze aan.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Zwangere Jørney uit EOTB weer samen met papa-to-be Odim

Met haar zwangerschap gaat het volgens Jørney heel goed. "Odim is heel lief en praat iedere avond met de baby. Hij masseert mij elke avond en ik krijg elke ochtend ontbijt op bed. Voor mij en de baby zorgt hij heel goed." 

Eind goed, al goed.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jørney van Ex On The Beach is zwanger van ex-liefje Odim

Het vertrek van Odim uit Ex On The Beach kwam als donderslag bij heldere hemel. Niet alleen voor hemzelf, maar óók voor kijkers en medekandidaten. Degene die de knoop moest doorhakken over zijn vertrek was Sander, en hij heeft tot op de dag van vandaag spijt van zijn keuze. Dat vertelde hij in onze eigen serie Shots Fired: 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!