Billie Eilish Beeld © Getty Images

Billie Eilish dankbaar voor hulp Justin Bieber

31 juli 2021 05:39

Hoewel Billie Eilish pas 19 jaar is, ligt de wereld al aan haar voeten. De meervoudig Grammy-winnares heeft in interviews vaak laten weten het soms best lastig te vinden om met haar roem om te gaan en met alles wat er bij het leven van een succesvolle artiest komt kijken. Maar zodra ze onzeker wordt is er één vriend op wie ze altijd kan rekenen: Justin Bieber. De zangeres prijst zich gelukkig met zijn adviezen, omdat hij ook als jonge ster ineens in het diepe gegooid werd, zo liet ze weten in een gesprek met radioshow The Morning Mash Up.

"Hij is de grootste schat ooit. Ik ben dol op hem, we zijn heel goed met elkaar bevriend. Hij is zo lief en heeft me echt geholpen met hoe ik ineens met die bekendheid moest omgaan. Ik had geen idee en vond het heel ongemakkelijk allemaal. Hij belt me regelmatig op om even te checken hoe het gaat en dan zegt hij gewoon precies de dingen die ik op dat moment moet horen. Justin begrijpt mij als geen ander, omdat hij het zelf ook heeft meegemaakt", aldus Billie.

De zangeres bekende ook vroeger posters van Justin in haar kamer te hebben hangen. "Haha, ja dat klopt. Ik had een mega crush op hem toen ik jong was. Nou ja, welk meisje niet? Dus ik schaam me daar absoluut niet voor. Sterker nog, Justin en ik moeten daar nog regelmatig hard om lachen."

Andersom is de liefde van Justin voor Billie net zo groot, zo liet hij in een eerder interview weten. "Ik wil niet dat zij moet doormaken wat ik heb doorgemaakt. De donkere periodes waarin je jezelf kwijtraakt. Ik had destijds geen idee bij wie ik om hulp kon vragen toen ik het echt nodig had, terwijl mensen om me heen je de hele dag alleen maar zeiden hoe geweldig ik was. Daar heb je dus niks aan, want dat zijn niet de mensen die je door dik en dun steunen. Ik wil er altijd voor Billie zijn, ze kan me dag en nacht bellen."

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!