Jim en Raina van Love Island Beeld © Instagram @rainasyirg

Love Island-koppel Jim en Raina hebben officieel een relatie

1 augustus 2021 16:45

Hoewel Raina eerder nog tijdens een vragenrondje op Instagram liet weten 'zekers te weten' nog met haar 'Love Island'-partner Jim te zijn, besloten de twee er geen label aan te hangen. Inmiddels is dat wel anders en hebben de twee officieel verkering.

"Ik heb een vriendinnetje"

Met de finale binnen handbereik moesten Jim en Raina helaas afscheid nemen van Love Island. Dat ze de eindstreep niet hebben bereikt heeft echter geen afbreuk gedaan aan hun liefde voor elkaar. Nog altijd zijn ze gek op elkaar en daarom heeft Jim besloten Raina verkering te vragen. Hij heeft zelfs een heel plannetje bedacht om haar dé vraag te stellen en laat zijn volgers meegenieten.

"Raina is nu haar haren aan het doen. Ze denkt dat we een Q&A op gaan nemen, maar er zit iets anders achter. Maar ze weet niet wat", opent hij met een big smile de video.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Sylvie Meis nieuwe presentatrice van Love Island

De eerste 'vraag' is een beetje een open deur: 'Hoe gaat het nu tussen jullie?', maar het tweede briefje dat de krullenbol uit zijn zak tovert lijkt er al meer op. Daarop staat namelijk dat Jim een kaartje heeft. "Jim, doe normaal! Ik houd hier niet van, van dat lieve gedoe", zucht bombshell Raina. "Ik kan hier echt niet tegen en ik ben al zo'n emotioneel wrak vandaag!" 

Op het kaartje, dat Raina met tranen in haar ogen voorleest, staat geschreven hoe gek Jim op haar is. Tot slot krijgt Raina het laatste briefje met daarop de vraag: 'Mag ik je mijn vriendin noemen?' En daar hoeft Raina natuurlijk niet lang over na te denken. "Ik heb een vriendinnetje", aldus een dolgelukkige Jim. "Proost op ons en de toekomst!"

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Cupido schiet raak: Raphaëlla uit Love Island is nu voetbalvrouw

Jim en Raina zijn niet het eerste Love Island-koppel. Ook Job en Esmee zijn al sinds het programma een setje. Wij spraken de tortelduifjes vlak na de finale.

Love Check-up: Job en Esmee hebben grote plannen voor toekomst

09:59
Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Love Island-liefjes Donny en Rowenna zetten volgende stap in Nederland

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!