Beeld © ANP

Jennifer Lopez draagt gouden 'Ben'-kettinkje tijdens liefdestrip

02 augustus 2021 03:04

Dat Ben Affleck (48) en Jennifer Lopez (52) tijdens hun vakantie in Europa geen geheim meer van hun hernieuwde liefde maakten is bekend. Maar die liefde heeft Jennifer nu extra kracht bijgezet door een gouden kettinkje te dragen met Bens naam. Het juweel zou door Ben zelf ontworpen zijn, in samenspraak met Foundrae-ontwerpster Beth Bugdaycay. Dit meldt 'People'.

"Het was geweldig om Jennifer met ons ontwerp te zien"

"Het was geweldig om Jennifer met ons ontwerp te zien, zeker omdat Foundrae staat voor de kracht van vrouwen en zelfexpressie, iets wat zeer van toepassing is op haar," aldus Bugdaycay. Het sieradenmerk in niet onbekend in Hollywood. Eerder werden sterren als Gwyneth Paltrow, Zendya, Chrissy Teigen, Nicole Richie, Lily Allen en Olivia Wilde al met ontwerpen gezien. Ook de Amerikaanse vice-president Kamala Harris en voormalig First Lady Michelle Obama zijn fan van het merk.

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jennifer Lopez en Ben Affleck bevestigen relatie op the gram

Ben en Jennifer reisden van Saint Tropez naar Italië, waar ze heerlijke weken samen doorbrachten. De acteur zou inmiddels weer terug zijn in de Verenigde Staten. "Het leek wel een soort honeymoon waarop ze zich begaven. Hoe meer tijd ze samen doorbrengen, hoe verliefder ze worden. Hun band is echt magisch," aldus een insider.

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!