Jan Smit Beeld © ANP

Jan Smit verbaast volgers met blote foto: 'Wow sexy Jan!'

2 augustus 2021 09:22

Jan Smit (35) heeft qua sex appeal niet hetzelfde imago als bijvoorbeeld Jim Bakkum (33), die in Nederlandse romcoms keer op keer vrouwenharten steelt. Maar Jan lijkt daar met een sexy foto behoorlijk verandering in te brengen. Zijn volgers zijn in ieder geval enorm onder de indruk.

"Daar kun je mee thuis komen"

Op zijn Instagram-kanaal deelt Jan een foto van zichzelf waarop hij er behoorlijk bloot bij zit. Hij poseert in zijn zwembroek, met een wijntje in de hand. 'Wow, sexy Jan!' schrijft iemand in de reacties. Een ander: 'Daar kun je mee thuis komen.'

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jan Smit na burn-out: 'Zit stuk gecontroleerder in mijn vel'

Niet alleen Jans fans, maar ook zijn collega's reageren op zijn sexy kiekje. 'Lekker Jan! Potverdomme', schrijft Leo Alkemade. Jan Dulles complimenteert Jan om zijn 'lekkere harige benen'. Ook Naomi van As, Nicolette van Dam en Mari van de Ven zijn onder de indruk van Jans foto.

Jan Smit zal met zijn 'lekkere harige benen' niet meer te vinden zijn in de rode stoelen van The Voice Of Holland. Hij gooide na één seizoen de handdoek in de ring, om zich volledig op zijn 25-jarig jubileumjaar te focussen. In de video hieronder hoor je er meer over. 

Miniatuurvoorbeeld

lees ook:

Jan Smit prijst zich rijk met gezin na bewogen jaar

Wie gaat Jan Smit vervangen in The voice of Holland?

04:10

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!