Beeld © discovery+

Chantal uit MAFS woest op Henk als ze hem na 1,5 jaar spreekt

02 augustus 2021 12:48

Anderhalf jaar na hun totaal mislukte huwelijk wordt het onmogelijke mogelijk. Henk en Chantal, bekend van hun deelname aan 'Married At First Sight', schuiven aan voor een diner voor een nieuw programma van discovery+.

Als de vlam in de keuken niet in de pan slaat, dan gebeurt dat ongetwijfeld wel aan tafel als Henk en Chantal elkaar voor het eerst weer spreken. Uit de eerste beelden van het programma Eating With My Ex: Going Dutch blijkt in ieder geval al dat het er niet even gezellig aan toegaat. Zo is Chantal woedend als Henk beweert dat zij hém niet met rust laat. De vraag is dus of tijd wonden echt heelt, of ze juist weer openhaalt.

Je bekijkt de beelden hieronder.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal uit MAFS haalt oude koeien uit de sloot en sneert naar Henk

Niet alleen voor MAFS-fans van het eerste uur wordt dit een programma om van te smullen. Naast Henk en Chantal schuiven er nog genoeg andere voormalige realitykoppels aan voor een diner met hun ex. Ze krijgen de kans om elkaar drie vragen te stellen over hun mislukte relatie, waardoor je kunt rekenen op gênante, grappige en soms ongemakkelijke antwoorden. 

Onder anderen Dennis en Olivia (Ex On The Beach), Raphaëlla en Mattheüs (Love Island) en Damian en Shirley (Temptation Island: VIPS) doen mee. Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 13 augustus wekelijks te zien op discovery+. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Chantal uit MAFS geeft meer duidelijkheid over relatie met Aron

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!