Beeld © MTV

Zwangere Sharon uit EOTB stelt vader van haar kind voor

02 augustus 2021 13:44

Begin april maakte Sharon, van 'Ex On The Beach: Double Dutch', bekend dat ze in verwachting is. De grote vraag was alleen: van wie? Ze deed er alles aan om haar vriend uit de spotlights te houden. Tot nu.

"God heeft me gezegend met een prachtige baby"

De tijd van seks met een ex op (inter)nationale televisie ligt inmiddels ver achter Sharon. Ze is al een tijdje gelukkig in de liefde. Nieuwsgierige aagjes kregen nul op het rekest tijdens de zwangerschapsaankondiging: ook dan houdt Sharon haar zorgvuldig opgespoten lippen op elkaar als het gaat over haar baby daddy. Afgelopen weekend heeft ze 'eindelijk' haar relatie officieel gemaakt voor de buitenwereld door een kiekje op social media te delen. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Ex On The Beach-sterretje Sharon in verwachting van eerste kind

'God heeft me gezegend met een prachtige baby', schreef ze destijds bij de zwangerschapsaankondiging op Instagram. Het is (nog) niet bekend wanneer Sharon uitgerekend is. Wel heeft ze laten weten dat ze in verwachting is van een meisje. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

EOTB-Sharon en Esmee openhartig over toekomstplannen

Inmiddels is er een nieuwe generatie EOTB-sterren opgestaan. Zo heeft Imke tijdens haar deelname alles op alles gezet om de acties van Sharon en haar zus Esmee te doen verbleken. Over haar avontuur in het programma vertelt Imke meer in onderstaande aflevering van Shots Fired. 

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!