Temptation Island: Love or Leave Beeld © Tom Cornelissen

Weer een koppel van laatste seizoen Temptation Island uit elkaar

2 augustus 2021 14:36

Er is weer een koppel van 'Temptation Island' gesneuveld. Zo hebben Kevin en Eva, bekend van het laatste seizoen, een punt achter hun relatie gezet. Dat meldt 'LoveReality'.

Kevin en Eva hebben hun (weliswaar korte) Italiaanse liefdesavontuur in Temptation Island succesvol volbracht, maar dit programma uitspelen staat nog niet garant voor een lang en gelukkig leven samen. De vervangers van Soleris en Gulcin - je weet wel, het koppel dat zich verloofde tijdens hun deelname en vroegtijdig vertrok - zijn na het programma nog lange tijd samen geweest, tot nu.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kevin en Eva van Temptation: 'Er is wel heel veel geknipt en geplakt'

Het programma was voor hen al erop of eronder en vooral Kevin had wat te bewijzen aan Eva. Toen Eva tijdens het begin van hun relatie op reis was in Thailand, ging hij de fout in met zijn ex. Met hun deelname aan de ultieme relatietest wilde Kevin zich bewijzen. Toch deed hij juist het tegenovergestelde. Hoewel Kevin tijdens het laatste kampvuur bleef volhouden dat hun relatie nog te redden viel, had Eva zo haar twijfels. Desondanks bleven ze toch nog een tijdje samen.

Wat er precies tussen de ex-liefjes is voorgevallen, houden ze voor zichzelf. Met hun breuk treden ze in de voetsporen van hun mede-kandidaten. Sonny en Jaydi verbraken hun relatie al tijdens de opnames van Temptation Island, Gregory en Karina kort daarna. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Heeft Kevin alle twijfel bij Eva kunnen wegnemen na Temptation?

Love Therapy: Kayli klapt uit de school over relatie Kevin en Eva

10:18

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!