Beeld © Jean-Pierre Fourie

Zó vergaat het de mannen van De Bachelorette nu in de liefde

07 augustus 2021 11:59

Ze hoopten allemaal op dé roos van Gaby Blaaser (35), maar uiteindelijk wist niemand het hart van de Bachelorette te veroveren. Hoe gaat het nu, een jaar later, met de mannen die meededen aan het spraakmakende programma?

Jethro

Jethro zit niet om aandacht verlegen na zijn avontuur in De Bachelorette en het duurt daarna dan ook niet lang voordat hij de ware tegen het lijf loopt. In Kelly vindt hij zijn zielsverwant. De twee verwachten zelfs hun eerste kindje samen: in september is ze uitgerekend.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby teleurgesteld in Bachelorette-heren: 'Mij niet meer bellen'

Niek

Hij lijkt het allemaal mee te hebben: van de looks tot zijn eigen bedrijf. Hij heeft er zelfs voor gezorgd dat heel Nederland nu de uitdrukking 'flesje poppen' gebruikt. Toch lijkt er nog één ding te ontbreken in zijn leven: de liefde. Of Niek weet die simpelweg goed geheim te houden... In ieder geval heeft hij op een andere manier alsnog de liefde gevonden: sinds kort is Niek namelijk oom. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Niek klapt uit de school: 'Gaby deed het voor de show'

Joey

Hij komt als grote winnaar uit de bus, maar in Nederland is Gaby Joey al snel vergeten. In het vliegtuig naar huis gaat het al mis. Dat hij niet de ware voor Gaby is, weerhoudt hem er echter niet van om zijn hart open te stellen voor een nieuwe liefde. Die liefde vond hij, en daar deelde hij regelmatig wat over op social media, maar inmiddels zijn alle foto's verdwenen - wat naar social media-maatstaven betekent dat het voorbij is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Gaby schreef Joey binnen kortste keren af na opnames Bachelorette

Kasper

De goedlachse Kasper heeft alles op alles gezet om Gaby verliefd op hem te laten worden, maar hij komt uiteindelijk van een koude kermis thuis. Hij doet in een aflevering van First Dates VIPS vervolgens een poging om de liefde te vinden. 'Instagram official' is hij op het moment van publiceren in ieder geval niet.

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Kasper uit De Bachelorette doet weer mee aan datingprogramma

Jordy

Tot zijn vroegtijdige vertrek lijkt Jordy in eerste instantie de gedoodverfde winnaar van De Bachelorette en veroveraar van Gaby's hart. Tijdens de reünie maakt Gaby kenbaar dat ze het nog eens wil proberen met de sportieve Jordy, maar dat loopt op niks uit. Misschien maar beter ook - Jordy heeft een nieuwe liefde en laat op Instagram regelmatig weten hoe dankbaar hij voor zijn Phijnely is. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Jordy heeft spijt: 'Gaby ging eraan onderdoor'

Boy

Positiviteitsgoeroe Boy is een kandidaat die je niet snel vergeet. Deze Griekse adonis is uiteindelijk blij dat hij geen roos van Gaby krijgt. Verliefd wordt hij dus niet tijdens het avontuur en het is onduidelijk of hij dat nu wél is. De enige vrouw die schittert op zijn social media-kanalen is zijn schattige dochter Penelope. 

Miniatuurvoorbeeld

Lees ook:

Boy van De Bachelorette deelt transformatiefoto's

Wil jij 24/7 op de hoogte zijn van het laatste entertainment, lifestyle, crime en royalty nieuws?
Download dan nu de RTL Boulevard app!